NAPOLI HARDENBERG

NAPOLI HARDENBERG Pizzeria-Shoarma-Döner-Dürüm

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1780 beoordelingen
19 jul 2021 om 9:28 De bezorging was mooi optijd. De pizza mag rijker belegd worden, helemaal als er extra bij besteld wordt voor een meerprijs. Ook waren de pizza's koud bij aankomst.
17 jul 2021 om 19:46 Het duurde lang maar was zeker de moeite waard. Warm eten en prima voor elkaar.
17 jul 2021 om 19:42 Na 2 uur wachten zonder enige communicatie , wel iets bezorgd wat de maag enigzins vult, maar niet echt smakelijk. Zal wel druk geweest zijn, hopelijk volgende keer beter.
15 jul 2021 om 20:22 Heel goed en altijd heerlijk frietjes erbij ,goed vlees en een verse salade, was heerlijk
12 jul 2021 om 21:31 Er zat bijna geen vlees op de kapsalon! We moesten zoeken om een stukje te vinden. Na gebeld te hebben met deze klacht kregen we als antwoord; dit is onze patatkapsalon dan moet u extra vlees bestellen.... Nooit weer een bestelling bij Napoli
10 jul 2021 om 19:08 De kapsalon was niet warm.. was een slappe hap..
9 jul 2021 om 21:36 Lekker zoals altijd en werd eerder bezorgd dan we dachten.
2 jul 2021 om 21:57 Hartstikke lekkere pizza met verse producten, smaakte weer prima!
2 jul 2021 om 20:05 was goed voor elkaar
23 jun 2021 om 9:44 Heerlijk, zoals altijd :)
21 jun 2021 om 22:03 Lange levertijd werd direct bij de bestelling aangeven. Er waren wat dingen op maar keurig opgelost.
21 jun 2021 om 21:20 Ik heb om 18.04 uur het eten besteld. Bezorgtijd was 19.15 uur. Ik heb het eten pas om 19.55 uur gekregen. Toen ik belde om te vragen waar het bleef (19.50 uur) werd er erg onvriendelijk gedaan en kwam ook geen excuses oid. Ik had simpel een kapsalon.